Dhomat

Dhomat dhe suitat

Budget Single Room

Start from €35 per day

Budget Single Room Studio 35 euro Ne keto cmime perfshihet dhe mengjesi Opsionet qe ofrojne dhomat Televisor Dysheke cilesor Minibar ne dhome Kondicioner Tualet Bide  Tharese flokesh Ngrohje qendrore, Radiatore telefon ne dhome sherbim 24 ore,

VIEW DETAILS

Basic Triple Room

Start from €50 per day

Dhome Basic Triple Room 70 euro Ne keto cmime perfshihet dhe mengjesi Opsionet qe ofrojne dhomat Televisor Dysheke cilesor Minibar ne dhome Kondicioner Tualet Bide  Tharese flokesh Ngrohje qendrore, Radiatore telefon ne dhome sherbim 24 ore,

VIEW DETAILS

Budget Twin Room

Start from €40 per day

Dhome standarte Budget Twin Room 40euro Ne keto cmime perfshihet dhe mengjesi Opsionet qe ofrojne dhomat Televisor Dysheke cilesor Minibar ne dhome Kondicioner Tualet Bid  Tharese flokesh Ngrohje qendrore, Radiatore telefon ne dhome sherbim 24 ore

VIEW DETAILS

Budget Double Room

Start from €40 per day

Dhome standarte Budget Double Room 40 euro. Ne keto cmime perfshihet dhe mengjesi Opsionet qe ofrojne dhomat Televisor Dysheke cilesor Minibar ne dhome Kondicioner Tualet Bide  Tharese flokesh Ngrohje qendrore, Radiatore telefon ne dhome sherbim 24 ore

VIEW DETAILS

Deluxe Family Room

Start from €50 per day

Dhome Deluxe Family Studio 50 euro. Ne keto cmime perfshihet dhe mengjesi Opsionet qe ofrojne dhomat Televisor Dysheke cilesor Minibar ne dhome Kondicioner Tualet Bide  Tharese flokesh Ngrohje qendrore, Radiatore telefon ne dhome sherbim 24 ore

VIEW DETAILS

Deluxe Double Studio

Start from €70 per day

Dhome Deluxe Double Studio 70 euro Ne keto cmime perfshihet dhe mengjesi Opsionet qe ofrojne dhomat Televisor Dysheke cilesor Minibar ne dhome Kondicioner Tualet Bide  Tharese flokesh Ngrohje qendrore, Radiatore telefon ne dhome sherbim 24 ore,

VIEW DETAILS